VELKOMMEN TIL EN FOTOAMATØR

 


 

 

Ingrid Kristine Holten Sollid heter jeg og er født 18 november i 1959. Gift med Leif Magne Holten Sollid og Vi bor i ei lita bygd,Settemsdal i Surnadal kommune på Indre Nordmøre.

 

 

FOTO Sollid facebook

https://www.instagram.com/inkriso/

 

 

 

Min store lidenskap er fotografering og naturopplevelser og for meg en enestående kombinasjon. Har en kronisk sykdom men jeg har lært meg å leve med den og ikke mot den. Noen hindringer er det og ikke alle dager er like bra men de mindre bra dagene er ikke fokus. Av og til skriver hodet ut en for stor sjekk som kroppen ikke har dekning for men da ordner nasen opp og staker ut en ny kurs.

Det er god mosjon og en liten kort tur kan være like stor bragd som en lang tur.

Fotoapparatet er bestandig med uansett om det er biltur eller tusletur. Presiserer at jeg kun er amatør men har stor glede av å fotografere og stadig lære nytt innen foto.

KART OG KOMPASS er en selvfølge for sikkerheten når en ferdes i ukjent terreng.

De fleste turene er skjelden planlagt så derfor er mitt motto: Dit nasen eller (nasinnj) som vi sier på dialekt peker.

Har to hunder av rasen Chinese crested og Powdwepuff. Disse to gullklumpene mine er opplært til å være med på nesten all slags tur.Gisse er Divaen men tøff og hårløs mens Birk er hårball og øreløs.Men vi utgjør et superteam på tur.

Overnatter i telt,lavvo,under fjellduken,jervenduken,fototelt eller bare legger meg ned når søvnen banker på. Tenne bål og lage mat med best og mest mulig råvarer,da er jeg i mitt ess. Fiskestanga er altid  med for litt matauke på lengre turer.

Det meste av tiden på tur går jeg i evig spenning og speider etter fotoobjekt. Med den vakkre naturen vi er velsignet med er det uendelige oppkom for en amatørfotograf. 

Har ferdigpakket turutstyr i bilen så om det plutselig kommer en ide så er det bare å reise avgårde til ny spenning.

Her på min hjemmeside vil jeg dele noen av mine turopplevelser,plasser og steder jeg har vert og kommer innom.

Jeg ferdes i naturen med største respekt for det er bestandig naturen som vinner. Jeg er bare en ydmyk gjest som er på besøk og forplikter å forlateden som den var  da jeg kom.

All kopiering og gjengivelse av mine bilder er forbudt uten min tillatelse.

 

 

 

 

 

 

 


Beskrivelse

11. aug, 2013